Kırıkkale'de de dahil olmak üzere Türkiye genelinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören 20 milyonu aşkın öğrenci, dün karnelerini alarak yaz tatiline başladı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ise 9 Eylül günü başlayacak.

Kırıkkale'deki okullarda da öğrenciler karne heyecanı yaşarken, aileler çocuklarının başarılarını kutladı. Yaz tatili boyunca dinlenme ve çeşitli etkinliklerle vakit geçirecek olan öğrenciler, yeni eğitim dönemi için enerji toplayacak.

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, öğretmen kadrosunun güçlendirilmesi ve eğitim materyallerinin temini konularında çalışmalar sürdürülüyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılına Kırıkkale'de de büyük bir heyecanla hazırlanan öğrenciler, 9 Eylül günü ders başı yapacak. Eğitim hayatlarına kaldıkları yerden devam edecek olan öğrenciler, yeni bilgi ve becerilerle donatılmak üzere okullarına dönecekler.

Tüm öğrencilere ve eğitim camiasına şimdiden başarılı bir eğitim yılı diliyoruz. Yaz tatilinin ardından, yeni dönemin sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisiyle.

Kaynak: Haber Merkezi