Yeşilay Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç, Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Ceylan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çağrı Soyer, Şube Denetim ve Operasyonları Direktörü Egemen Akyüz ve Bölge Koordinatörü Muhammet Erkam İşler, Kırıkkale şubesini ve YEDAM'ı ziyaret etti. Ziyarette üye ve gönüllülerle bir araya gelen heyet, tanışmanın ardından Yeşilay ve YEDAM hakkında istişarede bulundu.

Genel Başkan Doç. Dr. Mehmet Dinç, katılımcılarla yaptığı sohbet sırasında Yeşilay'ın çalışmaları ve bağımlılıklarla mücadele konusundaki stratejilerini paylaştı. Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Çalık, yapılan faaliyetler ve etkinlikler hakkında bilgi vererek, şubenin çalışmalarını anlattı. Genel Başkan Dinç, şube başkanı ve yönetim kurulu üyelerini bağımlılıklarla mücadelede gösterdikleri yoğun çaba ve gayretlerinden ötürü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yeşilay Kırıkkale Şubesi, Genel Başkan Doç. Dr. Mehmet Dinç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri, hoş sohbetleri, şube hakkındaki olumlu görüşleri ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Yeşilay Kırıkkale Şubesi