Cuma Mezatına yine yoğun ilgiF B I M G 1713534805134

Kırıkkale Antikacılar ve İkinci el Eşyacılar Derneği'nin hem cuma günü düzenlemiş olduğu mezata yine yoğun ilgi gösterildi .Yıllardır Kırıkkale'de olmayan bir sektör 3 ay içerisinde Kırıkkale gündeminde geniş yer işgal etmeye başladı.

Taraftar kitlesi her geçen gün dalga dalga genişleyen antikacılar ve ikinci el eşya meraklıları her Cuma akşamı buluşmaya başladılar. Kırıkkale İkinci El Eşya Antikacılar Derneği Kırıkkale'de Antika kültürünü geliştirmeye devam ediyor.

YOGUN İLGİ VAR

 Bayramın 3. günü Cuma akşamı gerçekleşen mezata çok sayıda vatandaş katılarak ikinci el eşya aldı. Dernek Başkanı Emrah Ünlü tarafından yapılan açıklamada artık Dernek binasında Her Cuma akşamı canlı mezat olacağı bildirildi.

ANTİK CAFE

Şimdiye kadar 8 mezat yapan dernek yoğun talep üzerine Zafer Caddesi'nde kendi binasını tutarak Antik Cafe haline getirdi. Kafe bir müze gördünümü veriyor.

F B I M G 1713534799468

GENİŞ KATILIM

 Mezatlara yoğun ilgi gösteriliyor .Çevre illerden ve diğer bölgelerden antika eşya meraklıları ve antika eşya alıp satan esnaflar katılım sağlıyor. Her mezata yaklaşık şehir dışından 80 kişi katılıyor.

Dernek başkanı Emrah Ünlü yaptığı açıklamada Cuma günleri yine dernek binasını yapacakları mezata Kırıkkale halkını ve ikinci el eşya tutkunlarını davet etti.

İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 Emrah Ünlü konuşmasında " Kırıkkale'de kafeteryamıza ve mezatlarımıza yoğun ilgi olmaya başladı .Bu bizi çok mutlu ediyor .Kırıkkale Antika Cafe ve müzayede salonunumuzda yapacagımız müzayede tadında daki mezatımıza tüm gönül dostlarımız ve antika sevenler davetlidir. söz verdiğimiz gibi 100 parça açılış serbest ürünlerimiz raflarda yerini almıştır."dedi. Dernek binası muhteşem dekoru ile tam bir antika mağazasını andırıyor.

Kaynak: Haber merkezi