OSB KIRIKKALE'NİN GELECEGİDİR

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Vali Makas Kırıkkale OSB'nin faaliyetF B I M G 1704368428426F B I M G 1704368394972 alanları, firmalar ve Kırıkkale OSB’nin ihtiyaç ve talepleri hakkında OSB Başkanı Nurettin Aydın'dan bilgi aldı.

Bölgede faaliyette bulunan fabrikaları gezen, üretim alanlarını tek tek kontrol ederek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali, fabrikalarda çalışan personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Vali Makas ziyareti sırasında Kırıkkale'nin istihdam kaynaklı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek firmaları tek tek tebrik etti. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas konuşmasında Kırıkkale'nin geleceğinin Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesi ile orantılı olduğunu söyledi.

 Kırıkkale'ye 4. Sanayi Bölgesi'nin kurulmasının ise şehrimizin gelişmesi yolunda hızla ilerlediğinin bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

 Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesi'nin bacasının ne kadar çok tütmesi durumunda istihdamın ve yatırımın o kadar artacağını belirten Organize Sanayi Bölge Başkanı Nurettin Aydın Kırıkkale'de bazı sektörlerin kalifiye eleman bulmakta zorlandığını ifade etti. Organize Sanayi Bölgesi'nin Kırıkkale'de her geçen gün istihdam yelpazesinin genişlediğini vurgulayan Aydın Kırıkkale'den yurt dışına ihracaatın başladığının müjdesini verdi.

Kaynak: Haber Merkezi