AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın Kırıkkale'deki İşletmeleri ve partilerini ziyaret etmeye devam ediyorlar.

ABC Güleç Okulları'nın kurucusu ve AK Parti Kırıkkale Belediye BaşkaI M G 20240103 W A0025n aday adayı Harun Güleç'in okulunu ziyaret eden Ak partililer burada Kırıkkale'deki eğitim sistemi ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler üzerine sohbet ettiler .

Harun Güleç ziyarette amacının 30 yıllık eğitimcilik tecrübesini Kırıkkale Belediyesi'ne taşımak olduğunu ifade etti. Kırıkkale'nin özel okul anlayışında büyük gelişme olduğunu belirten Güleç kurum olarak kendilerinin Ankara'ya açıldığını eğitim ailesine öğrenci ve öğretmenleriyle hergeçen gün genişlettiklerini dile getirdi. 

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ise 31 Mart 2024 seçimlerinin önemine vurgu yaparak AK Parti'nin başarısı için el birliğiyle çalışılması gerektiğini kaydetti. Pehlivanlı ayrıca Kırıkkale'de büyüyen firmaların varlığından dolayı da son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi