AK Parti Kırıkkale'de 8. Kongre hazırlıkları başladı. 

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Kırıkkale 8. Olağan Kongre hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini duyurdu.

I M G 20240922 W A0003-1

İl binasında düzenlenen toplantıda, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla yapılan değerlendirmeler sonucunda, kongre sürecine yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü açıklandı. 

Pehlivanlı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "8. Olağan Kongre çalışmalarımızı büyük bir özveriyle yürütüyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ve ilçe başkanlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içinde bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağız. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin" dedi. Kongrenin Kırıkkale ve partinin geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayan Pehlivanlı, bu sürecin AK Parti’nin Kırıkkale’deki güçlü yapısının bir kez daha ortaya koyulacağı bir fırsat olduğunu ifade etti.

I M G 20240922 W A0002

Pehlivanlı, kongreye dair çalışmaların il genelinde büyük bir titizlik ve özveriyle yürütüldüğünü, katılımcıların desteği ve koordinasyonuyla önemli adımlar atılacağını belirtti.

Kaynak: Haber merkezi