Kırıkkale’ye iki ay önce atanan Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın çalışmalarını basına özetledi. Milli Eğitim Müdürlüğünün kadrosunu tanıttı.

Kırıkkale öğretmenevinde yapılan toplantıda Aydın "Öğretmen odası ziyaretleri yapıyoruz. Kırıkkale'de 243 okul, 52.690 öğrenci, öğretmen açığımız pek yoktur.4 bin civarında öğretmen var. Şehrin 150 bin kişilik bir kitlesine hitap ediyor.

AddText_12-05-10.53.27OKULLARI GEZİYORUZ

2 ayda 100 özel ve resmi okulu ziyaret ettik. Arkadaşlarımızla zaman zaman tanışma toplantıları yapıyoruz. Onlara şunu söylüyorum Milli eğitim Müdürlüğünün kapısından giren herkes öğretmen, öğrenci ya da öğrenci velisi ya da eğitim öğretimle ilgili kafasında bir soru ya da sorun olan herkes ayrılırken güler yüzlü ayrılacak. Herkesi güler yüzle karşılayacağız Güleryüzlü yolcu edeceğiz."dedi.

6f4da50b-f5d6-437a-b056-6195c167a7ffGÜLERYÜZLÜ EĞİTİM

 Konuşmasının devamında "Bizim amacımız aynı şekilde okullarımızda da bütün hedefimiz bu okulları ziyarete giden herkes okullardan güler yüzle ayrılsın. Bizim amacımız öğretmenler okullarına enerji mutlu olarak kimseler Akşam yorgun ama mutlu dönsün. Şöyle de bir eğitim felsefesi oluşturduk. Mutlu öğretmen mutlu eğitimdir. Amacımız Kırıkkale'nin her alanda eğitim seviyesini yükseltmek. Mesaimiz çoğu defa gece 20.00 'yi buluyor. Adeta 24 saat eğitimle iç içeyiz."şeklinde konuştu. Atatürk Okulu için de yer arayışının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi