Kırıkkale'de çocukları ve gençleri bağımlı alışkanlıklardan korumak ve bağımlı gençleri de kurtarmak amacıyla kurulan Umuda Yolculuk Derneği kısa zamanda birçok gencin hayatını değiştirerek normale dönderdi aş kapısı ,iş kapısı oldu. Bayanlardan oluşan dernek çalışmaları sırasında  anneleri  çocuklarla ,gençlerle uyuşturucu ve kötü alışkanlıklara koruma konusunda ön bilgiler veriyor.

Umuda Yolculuk derneğinin bu hafta konuğu Kırıkkale'nin tanınmış tarih öğretmeni ve Radyo Güneş TV sunucusu Seda Özdemir oldu. Annelerle hoş bir muhabbet geçiren Seda Özdemir duygularını şu şekilde dile getirdi.

Özdemir " Hayata yolculuğumuz doğduğumuz anda başlar. Önce Tutunmak için bir ele büyümek için sadece sevgiye ihtiyaç duyarsın. Bu yolda çok hayaller kurarsın kimi kendin için kimi başkaları için. Yaşadığın kadar tanırsın hayatı yaşadıkça yeni pencereler açılır. Hayatına ve yol aldıkça büyümüşsündür. Umuda yolculuk ettik bugün kimi gözü yaşlı kiminin ise gönlü yaşlıydı. Tek bir yürekte birleştik bugün. Umuda Yolculuk Derneğinin gönül misafiri olduğum için Emeği geçen kıymetli Annelerimizin  yüreğinden öpüyorum."dedi.

Editör: Müjgan BARIŞ