Esenyurt'ta Annenin Çığlığına Komşulardan Kahramanca Müdahale: Olay Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı"

Alt Başlık: "Evden Uzaklaştırma Kararı Alan Oğul, Annesine Şiddet Uygularken Komşular İhbar Üzerine Olaya Müdahale Etti"

Esenyurt'un Bağlarçeşme Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olayda, evden uzaklaştırma kararı alınan madde bağımlısı bir şahıs, annesine şiddet uygulamaya başladı. O anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İddialara göre, annesine eşyalarla saldıran ve bıçakla tehdit eden şahıs, annenin çığlıkları üzerine apartman sakinlerinin dikkatini çekti. Kadın, pencereden yardım istemeye çalıştı. Komşular, acil durumu fark ederek hemen kadının yardımına koştu.

Zili çalıp kapıyı açtıklarında karşılarına çıkan madde bağımlısı şahsa karşı komşular, kadının güvenliğini sağlamak amacıyla hızla müdahale etti. Yumruk ve sopa kullanarak saldırganı etkisiz hale getiren komşular, olayın şiddetini sonlandırdı.

Olayın ardından konuşan mağdur kadın, "Cihan benim oğlum. Eline evde ne geçerse benim kafama çalıyor. Zaten şikayetim de var. Beni dövüyordu. Ben camdan ‘Ne olur eve gel’ dedim. Evden uzaklaştırması da var ama yine de akıllanmıyor. Sürekli içip beni dövüyor. Yine şikayetçi olacağım. Bıktım, usandım. Oğlum beni öldürecek" ifadeleriyle yaşadığı korkunç anları paylaştı.

Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma sürerken, komşuların kahramanca müdahalesi, olayın güvenlik kameralarına yansıdı.

6575970a4e3fe0087061623b

Kaynak: Haber Merkezi