Muhammed Ali Tekinay'ın Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı için Yeniden Refah Partisi'ne müracaatı sırasında konuşan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal belediyecilik konusunda Türkiye'de Milli Görüş belediyeciliğini yeniden hayata geçirmeye kararlı olduklarını belirterek Kırıkkale Belediyesi ve kazanmaları durumunda bunu halka ispatlayacaklarını dile getirdi.

Arif Erdal yaptığı konuşmada yeniden toprağa Cemre'nin düşeceğini vurgulayarak Refah Partisi'nin de Cemre gibi olduğunu tekrar hizmet alanında filizleneceğini dile getirdi.

Arif Erdal şöyle konuştu;

Yeniden Refah , yeniden hizmet diyoruz. Yeniden Cemre gibi düşmek toprağa. Yeniden haram etmek gece gündüz uykuyu. Yunus Emre gibi atsız pusatsız. Yeniden feth etmek Anadolu'yu. 23 Kasım 2018 de bu duygularla Milli Görüşün İkinci Kırk yılı için başlattığımız kutlu yürüyüşün üzerinden beş yıl geçti , Yeniden Refah partimizin 5'inci kuruluş yıl dönümünün hayırlı olmasını temenni ediyorum, Yeniden Refah Partimiz, beş yılın sonunda 81 il ve 900'dan fazla ilçe teşkilatı, 320 bin üyesi ve 5 milletvekili ile Türkiye'nin parlayan yıldızı olarak yoluna devam ediyor. ELHAMDÜLİLLAH.

Yaklaşık 4 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah' Partimizi 30 sene sonra belediyelerde iktidar yapmayı amaçlıyoruz. "Milli görüş belediyeciliği yeni dönemde yeşil alanlara, engellilerimize ve depreme dayanıklılık konusunda çok büyük önem verecek. İstihdam sağlayan bir belediyeciliği de hayata geçirmek istiyoruz. Sosyal belediyeciliği en iyi şekilde yapmak en büyük hedefimiz inşallah. Ulaşılamayan kibir abidesi, halkla arasına duvarlar ören belediyeler yerine kapıları halka açık, şeffaf, denetlenebilir bir belediyecilik hedefliyoruz." Allah'ın izniyle.

Yerel seçimlere damga vurmak istiyoruz. "Hem Yeniden Refah Partimizin 2028 seçimlerinin favori ve iktidar adayı partisi olduğunu ortaya koymak hem de aziz milletimizi özlemiş olduğu 89-94 milli görüş ruhuna kavuşturmak istiyoruz."

Kaynak: Haber Merkezi