Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinin girişindeki kavşak, yaşattığı problemler nedeniyle vatandaşların gündeminde. Kavşağın trafik akışını yönetememesi ve yoğun saatlerde yaşanan tıkanıklık, sürücüler için büyük bir sorun teşkil ediyor. Bu durum, aynı zamanda kazaların yaşanma riskini de artırıyor. Vatandaşlar, kavşağın yarattığı sıkıntılardan ötürü şikayetlerini dile getirerek acil bir çözüm bekliyor.

Bir vatandaş, "Yapan mühendisi tebrik etmek lazım. Böyle saçma sapan bir kavşak olamaz. Kavşağa giren bir anda bocalıyor, akıl tutulması yaşıyor. Bir de üstüne bonus olarak sağa doğru Kayseri anayoluna bağlayan kavşak var, o da cabası. Bunu yapan mühendisi tebrik ediyorum," şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bir diğer sürücü ise, "Bu kavşaktan geçen herkesin kaza yapma şansı var. Yapana aferin diyorum," dedi.

Bir başka vatandaş, "Burayı yapana sormak lazım, nasıl bir kavşak? Bu kadar büyük olması da buraya göre çok ilginç," diyerek memnuniyetsizliğini belirtti.

Kavşaktaki tehlikeye dikkat çeken bir diğer yorumda ise, "Çok tehlikeli, iki günde bir kaza oluyor maalesef," ifadeleri kullanıldı.

Kavşağın trafik akışını yönetememesi ve yoğun saatlerde yaşanan tıkanıklık, sürücüler için büyük bir sorun teşkil ediyor. Bu durum aynı zamanda kazaların yaşanma riskini de artırıyor. Vatandaşlar, kavşağın yarattığı bu sıkıntılardan ötürü şikayetlerini dile getirerek acil bir çözüm bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi