I M G 20241015 W A0078I M G 20241015 W A0076

Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, Fatih Mahallesi’nde başlatılan 5.8 kilometrelik asfalt çalışmalarıyla mahalle halkını sevindirirken, bölgedeki tarım faaliyetlerine de büyük destek sağladı.

Çalışmaların tamamlanmasıyla tarım üreticileri bağ ve bahçelerine daha rahat ulaşacak.

Delice Belediyesi, Fatih Mahallesi’nde 3 ayrı noktada toplamda 5.8 kilometrelik asfalt döküm çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri, yaklaşık 40 gün boyunca süren hummalı bir çalışma sonucunda, 600 kamyon dolgu malzemesi kullanarak yolları asfalt için hazır hale getirdi. Bu önemli çalışma, hem mahalle sakinlerini hem de Delice’deki tarım, bağcılık ve sebze üreticilerini memnun etti.

I M G 20241015 W A0077

Bölgenin tarımsal üretiminin yüzde 80’inin Fatih Mahallesi çevresinde yapıldığını belirten Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, “Asfaltlama çalışmalarıyla halkımızın bağ ve bahçelerine ulaşımı artık çok daha kolay olacak. Bu çalışma sayesinde mahalleli araçlarıyla zorlanmadan tarlalarına gidebilecek” dedi.

Başkan Uyan, çalışmalara verdikleri destekten ötürü AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan’a da teşekkür ederek, asfaltlama sürecinin tamamlanmasının ardından bölgedeki ulaşım sorunlarının büyük ölçüde çözüleceğini vurguladı.

Kaynak: Haber merkezi