Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, üyesi olduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yüksek Disiplin Kurulu'nun önemli toplantısına katılım sağladı. TOBB birlik merkezinde gerçekleştirilen bu toplantıda, kurula yapılan başvurular detaylı bir şekilde ele alınarak, ilgili kararlar görüşülüp karara bağlandı.

Başkan Ahmet Varlı, kurulun üyeleriyle birlikte yapılan başvuruların titizlikle incelenmesi ve adil bir şekilde sonuçlandırılması adına aktif bir rol üstlendi. Varlı, bu tür toplantıların, TOBB’un iş dünyasındaki disiplin ve düzenin korunmasına olan katkısının büyük olduğunu belirterek, ülke genelindeki ticaret ve sanayi odaları için bu süreçlerin önemine dikkat çekti.

Kırıkkale TSO Başkanı olarak, yer aldığı bu kurulda Kırıkkale'yi temsil etmekten onur duyduğunu ifade eden Varlı, TOBB’un disiplin kurulu kararlarının iş dünyasında adaletin sağlanması açısından kritik bir görev üstlendiğini ve bu süreçlerin özenle yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak: Kırıkkale TSO