19635Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal Çalılıöz Mahallesi'nde mekruh bir binanın yıkımı sırasında yan binalara zarar veren İnşaat alanını gezdi

Yanında Kırıkkale Belediyesi İmar Müdürlüğü Cemal Erkal ile birlikte incelemelerde bulunan başkan vatandaşlarla sohbet etti .

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi'nde yıkım kararı alınan bir binanın yıkımı sırasında yan binaların hasar gördüğünü açıkladı.

DİKKATLİ OLUNMALI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Çalılıöz Mahallesi'nde daha önce hasarlı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan bir binanın yıkım işlemi sırasında meydana gelen olumsuzluklar hakkında açıklamalarda bulundu.Önal, yıkım sırasında yan binaların zarar gördüğünü belirterek, "Bölgede incelemede bulunduk ve hasar gören binalarda yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Olayın yakın takipçisi olacağız" dedi.Halk sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak, benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı ifade edildi. Kırıkkale’deki vatandaşlar, olayın ardından belediyenin hızlı müdahalesini takdirle karşıladı. Olayın can kaybı olmadan ve hiç herhangi bir yaralanmaya sebep vermeden hallolması memnuniyet oluşturdu.

Kaynak: Haber merkezi