İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhan Düğeroğlu, partisi hakkında konuşanlara sert bir dille cevap verdi. Düğeroğlu açıklamasında İYİ Parti'ye çalışmayan, ancak İYİ Parti'yi eleştirenlerin amacına ulaşamayacağını ve ciddiye alınmayacaklarını ifade etti. Düğeroğlu açıklamasının devamında partilerine yakında büyük bir katılım yapılacağını ifade etti.

132165465454644

Düğeroğlu açıklamasında’’ İYİ Partili büyük ailem.

Dikkatimi çeken ve partimizi ilgilendiren bir konu ile ilgili hepinizi bilgilendirmek istiyorum;

Gerek yerel seçimlerden önce gerek kurultaydan sonra bazı partili gözüken ama asla ”İYİ Parti”li olamamış bazı kişilerin istifa paylaşımlarını görmekteyim.
Bu kişilerin bir çoğu yerel seçimlerde İYİ Parti adaylarına asla çalışmamış ve oy istememekle birlikte başka partilerin adayları lehine seçim çalışmalarına iştirak etmişlerdir.'' dedi.

GENİŞ BİR KATILIM BEKLİYORUZ


 İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhan Düğeroğlu açıklamasının devamında ise '' Demem o ki yeni genel başkanımız ve yeni yönetimimiz ülkemiz için umut olmuştur.

Bu tarz kişilerin partiden ayrılması bize zarar değil fayda vermektedir. Önümüzdeki 2-3 hafta içinde genel sekreterimiz Antalya  Milletvekili sayın Uğur Poyraz’ın öncülüğünde partimize çok büyük bir katılım töreni organize edeceğiz.Unutulmamalı ki;

 “Gemiyi öncelikle fareler terk eder.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi