Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Hamza Beğdeş, Aralık ayının 15’ine kadar tüm aday isimlerinin açıklanacağını dile getirdi.

İlk Aday Bahşılı’dan

89174e3d-82a3-4eed-810c-2e070d0ff522BBP startı Bahşılı Belediye Başkan Adayı olan Mevlüt Kaçar ile verdi.

Mevlüt Kaçar, “Bahşılı’da her türlü halkın eksikleriyle ilgilenip hizmet açısından yapılacak konuların şimdiden hazır olduğumu bildiriyorum. Bahşılı’nın bir evladı olarak bu hizmette en iyi yerde duracağımı biliyorum. Bahşılı ilçesi ve halkı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Büyük Birlik Partisi, duruşu ve siyasi bakışı açısından vatandaşın da her zaman benimsediği, Bahşılı halkının da buna ihtiyacı olduğunu biliyorum. Rabbim muvaffak eylesin. BÜYÜK BİRLİĞİMİZİ ve dirliğimizi daim için uğraşan başta genel Başkan Mustafa Destici Beyefendi ve il başkanım Sayın Hamza Beğdeş’e çok teşekkür ederim.” Dedi.

0c1cbde8-7a3e-47b7-9549-fe784cd631cbBBP İl Başkanı Hamza Beğdeş: “Sadece ülke ve milletinin değerleri için mücadele eden Muhsin YAZICICIOĞLU, fikir ve düşünceleriyle davamız Büyük Birlik Partisiyle var olmaya devam edecektir. Rabbim, tüm dünyadaki Türk İslam Devletleri ve Milletlerinin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Editör: Müjgan BARIŞ