Ancak, hapishane hayatına uyum sağlamakta zorlandıkları ve infaz koruma memuruyla yaşadıkları tartışmalarla dikkat çekiyor.

Cezaevine sevk edilirken, Bahar Candan'ın "Asıl suçlular dışarıda, beni ünlü olduğum için cezaevine koyuyorsunuz" şeklindeki açıklamaları, dikkat çeken ilk olaylardan biriydi. Candan kardeşlerin hapishanede yaşadığı sorunlar ise bir gazeteci tarafından ortaya çıkarıldı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in aktardığına göre, Nihal Candan cezaevinde sürekli ağlayarak dikkat çekerken, Bahar Candan ise daha agresif bir tutum sergiliyor ve infaz koruma memurlarıyla sıkça tartışma yaşıyor. Candan kardeşlerin hapishane ortamına uyum sağlamakta güçlük çektikleri belirtiliyor.

Erdinç, Nihal Candan'ın sabah sayımına kalkmak istemediğini ve Bahar Candan'ın cezaevi ortamını sıkça şikayet ettiğini ifade etti. Bahar Candan'ın şikayetlerinin başında ise cezaevinde sunulan yemeklerin beğenilmemesi geliyor. Hatta gazeteci, Bahar ve Nihal Candan'ın en büyük şikayetlerinin yemekler olduğunu ve bu konuda infaz koruma memurlarıyla sıkça çatışma yaşadıklarını ifade etti.

Öte yandan, Bahar Candan'ın cezaevine sevk edilirken yaptığı "Ünlü olduğum için cezaevine giriyorum" açıklamasının cezaevinde de yankı uyandırdığı ve bu durumun memurlarla gerilim yaşanmasına sebep olduğu belirtiliyor. Candan kardeşlerin hapishane sürecindeki bu gelişmeler, sosyal medya ve magazin gündemine damga vurdu.

6559b887816ec900__w1200xh1500

Editör: Müjgan BARIŞ