Serdar Ortaç'ın 15 Milyon TL'lik Lüks Evi 82 Milyon TL'ye Satışa Çıktı: Çalışanlarına Bırakacak Mı?

Ünlü Şarkıcının Mal Varlığı ve Nafaka Süreci Gündemde


Serdar Ortaç'ın Lüks Evi Satışa Çıkarıldı: Çalışanlarına Mı Devredilecek?

Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda lüks evini çalışanlarına bırakacağı iddiasını doğrulamış ve 2016 yılında 15 milyon TL'ye aldığı villasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü şarkıcının, bir dönem gündemi meşgul eden boşanma ve nafaka sürecinin ardından yaşadığı mali sıkıntılarına dair açıklamalarda bulunduğu biliniyor.


Eski Parlak Günler Geride Mi Kaldı?

Serdar Ortaç, eskisi gibi olmadığını ve parasının kalmadığını ifade etmiş, hatta borç ödediğini belirtmişti. TikTok'ta canlı yayınlarda gördüğümüz Ortaç'ın, mal varlığını çalışanlarına bırakacağı iddiası gündemi sarsmış ve ardından da MS hastası olduğunu doğrulamıştı.


Lüks Ev İncelemesi: İstinye Sırtlarında Boğaz Manzaralı 15 Milyon TL'lik Villa

Serdar Ortaç'ın 2016 yılında 15 milyon TL'ye aldığı lüks ev, İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli ve peyzajlı bir yapıya sahip. Ünlü şarkıcının bu evi 82 milyon TL'ye satışa çıkarmış olması dikkat çekti.


Gelecek Planları Ne Olacak?

Serdar Ortaç'ın çalışanlarına mal varlığını bırakma iddiası ve satışa çıkardığı lüks evinin akıbeti merak konusu. 2023'ün başlarında satışa çıkan evin geleceği ve Ortaç'ın mali durumuyla ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

s-4293e759f3fa4892b898474cec0cc5decb9664d1

Editör: Müjgan BARIŞ