Engin Pehlivanlı, “Milletimizin kalbinde kalarak, milletimizin emrinde çalışıyoruz”

 I M G 20241004 W A0008

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Delice ilçesine kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Delice Kaymakamı Mehmet Melih Dalan, Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Ünal ve Delice Cumhuriyet Savcısı Fatih Kendir’i makamlarında ziyaret eden Pehlivanlı, ilçedeki devlet kurumlarının koordinasyon içinde çalıştığını vurguladı.

 

İlçe esnafını da gezen Pehlivanlı, hayırlı işler temennilerinde bulunurken, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Pehlivanlı, “Delice, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana bizi her zaman gönülden destekleyen bir ilçemiz. Hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etti,” dedi.

 

Ziyaret programı kapsamında Pehlivanlı, ilçeye bağlı Kavak köyü, Bozköy, Evliyalı, Alcılı köyünü ziyaret ederek, köylüler ve muhtarlarla sohbet etti. AK Parti Delice İlçe Başkanı Ercan Han’ın da eşlik ettiği ziyarette, köylülerin sorunlarını dinleyen Pehlivanlı, çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu.

 I M G 20241004 W A0007

Pehlivanlı, Delice halkının samimiyetine teşekkür ederek, “Her zaman bizleri bağrına basan kıymetli Delice’li hemşehrilerimize minnettarız. Milletimizin kalbinde kalarak, milletimizin emrinde çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Diğer ilçelere yönelik ziyaretlerinin de program dahilinde süreceğini belirtti.

I M G 20241004 W A0006

Kaynak: Haber merkezi