Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bahşılı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Yaz spor okulları kapsamında; yüzme, voleybol, futbol, geleneksel Türk okçuluğu, cimnastik, judo, masa tenisi, resim, halk oyunları, İngilizce, hayat becerileri, Kur'an-ı Kerim ve ebru sanatı kursları haftanın altı günü, alanında uzman antrenör ve öğretmenler eşliğinde sürdürülüyor.

Bahşılı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Latif Baran, faaliyetler hakkında bilgi verirken, kurslara katılan öğrencilerin spordan sanata birçok alanda eğitim aldığını ve Gençlik Merkezi'nde eğlenceli vakit geçirdiklerini belirtti. Baran, emeği geçen idareci, antrenör, çalışanlar ve kurslara katılmaları için destek veren aileler ile öğrencilere teşekkür etti.

Kurslar, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayarak, sosyal becerilerini de geliştirmeye yönelik olarak planlanmıştır. Bu kapsamda Bahşılı Gençlik Merkezi, öğrencilerin dolu dolu bir yaz geçirmeleri için çeşitli aktivitelerle hizmet vermeye devam etmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi