Çevre Haberleri

Çevre haberleri ve güncel Çevre gelişmeleri, Çevre ile ilgili tüm video, Çevre fotoğrafları ve Çevre haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale’nin Karacalı ile Kızıldere köyü arasındaki yolda, TARSİM’e bağlı bir veteriner hekim, araba çarpması sonucu ağır yaralanmış bir porsuk buldu.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, çevre düzenleme ve doğayı koruma çalışmaları kapsamında ağaç dikimi devam ediyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki park ve yeşil alanlarda peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bulunan Çetin Koçdoğan Aile Parkı, yenileme çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapatıldı.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Yahşihan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yahşihan Acısu Aile Mezarlığı’nda alan genişletme çalışmaları hız kesmeden devam...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde, gelişi güzel çöp ve hafriyat dökülen alanlar Balışeyh Belediyesi tarafından rehabilite ediliyor.

Çevre

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, belediye ekipleri ilçe merkezi ve pazar yerinde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine bağlı Emirler Mahallesi 118. Sokak'ta yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde yer alan Sulu Mağara, tarih ve doğayı bir araya getiren eşsiz bir turistik mekan olarak dikkat çekiyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin doğal zenginlikleri arasında yer alan biyoçeşitlilik, yapılan çalışmalarla kapsamlı bir şekilde tespit edildi.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı.

Çevre

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde, belediye ekipleri tarafından yürütülen çevre düzenleme ve güzelleştirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın önderliğinde, gece boyunca sürdürülen temizlik çalışmalarıyla şehri sabaha tertemiz hazırlıyor.

Çevre

Yahşihan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede çevre kirliliğini önlemek ve kötü kokuların yayılmasını engellemek amacıyla 7/24 görev başında.

Çevre

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenişehir Mahallesi 268. Sokak'ta yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Kaymakam Hasan Burak Bilir'in başkanlığında önemli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine bağlı Yukarışeyh Köyü'nde su yetersizliği sorununun giderilmesi amacıyla başlatılan su arama sondaj çalışmaları başarıyla tamamlandı.

Gündem

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinden çıkmış, "Kralların Ressamı" unvanıyla dünya çapında tanınan ünlü ressam Rahmi Pehlivanlı, vefatının 32. yılında rahmet ve minnetle...

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, belediye ekipleri tüm birimleriyle sahada çevre düzenleme ve asfalt-yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gündem

Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen: "Buradan geçen Samsun yoluna yakın bölgelerden toplu halde köpekler bırakılıyor. Bu da bize mağduriyet oluşturuyor"

Çevre

Yahşihan Belediyesi, sıcak havaların etkisiyle ortaya çıkabilecek bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek ve haşere, larva ile kötü koku oluşumunu engellemek amacıyla...

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi ekipleri, Etiler Kavşağı yan yollarında asfalt serim öncesi yürütülen çalışmalara gece boyunca devam etti.

Sulakyurt

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde, Belediye Başkanı, sıcak yaz günlerinde ilçe meydanındaki çınar ağaçlarının gölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çevre

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde, 2024 yılı boyunca riskli alanlarda bitki sağlığını korumak amacıyla 14 adet feromon tuzağı kuruldu.

Kırıkkale

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrimizin pek çok noktasında çeşitli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, İstanbul’da yaşayan Keskinli Emekli Albay Süleyman Sırrı Ulaşkan ve "Bir Bozlak Hikayesi" projesi kapsamında "Nostalji 302 Allı...

Kırıkkale

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, Kırıkkaleli iş adamı Sadettin Saran'ın destekleriyle yapımı devam eden etüt merkezi, büyük bir hızla yükseliyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, yeşil alanların artırılması ve korunması amacıyla dikilen tüm fidanların günlük bakımları Yahşihan Belediyesi tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor.