Rıza Aydın Haberleri

Rıza Aydın haberleri ve güncel Rıza Aydın gelişmeleri, Rıza Aydın ile ilgili tüm video, Rıza Aydın fotoğrafları ve Rıza Aydın haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Eğitim

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Bahşılı ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Beyaz Kelebekler Anaokulu'na da misafir oldu.

Eğitim

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Yahşihan Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Keskin İlçe Millî Eğitim Müdürü Hasan Muslu ve Şube Müdürü Yunus Demir ile birlikte...

Eğitim

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Keskin ilçesi Atatürk İlkokulu'nu ziyaret etti.

Eğitim

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Kırıkkale

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar ile birlikte Balışeyh İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Eğitim

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında okul ziyaretlerine devam ediyor.

Eğitim

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Balışeyh ilçesinde bulunan Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Eğitim

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, yeni eğitim öğretim dönemine yönelik tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Eğitim

Aydın, kolejin kurucusu Necati Cantürk ve Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ’dan kurumdaki eğitim öğretim durumuyla ilgili bilgi aldı.

Gündem

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Sayın Op.Dr.Yusuf ALBAYRAK’tan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ziyaret,

Gündem

Kırıkkale Millî Eğitim Müdürlüğü ile özel bir firma arasında işbirliği protokolü imzalandı.