Yardım Haberleri

Yardım haberleri ve güncel Yardım gelişmeleri, Yardım ile ilgili tüm video, Yardım fotoğrafları ve Yardım haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Nezir Derneği İl Temsilciliği, eğitim destek faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik kırtasiye yardımlarını bu yıl...

Kırıkkale

Kırıkkale'de çıkan yangında evinin neredeyse tüm eşyalarını kaybeden bir ailenin yardımına, Türk Kızılayı Kırıkkale Şubesi yetişti.

Kırıkkale

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, yeni eğitim-öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte, maddi imkansızlıklar nedeniyle kırtasiye malzemesi alamayan 2500 öğrenciye kırtasiye yardımı başlattı.

Kırıkkale

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Kızılay ekipleri, bu...

Kırıkkale

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, her zaman olduğu gibi yine yardıma muhtaç bir aileyi sevindirdi. Detayları haberimizde...

Kırıkkale

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, 80 yaşlarına gelmiş ve kendi işlerini yapmakta zorlanan yaşlıları ziyaret etti.

Kırıkkale

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, eşinden ayrıldıktan sonra üç çocuğuyla yaşam mücadelesi veren bir anneye destek sağlıyor.

Kırıkkale

Türk Kızılay Kırıkkale Şubesi, kocası tarafından terk edilmiş ve iki çocuğuyla hayat mücadelesi veren bir anneye yardım eli uzattı.

Gündem

Yapımı devam eden Bayraktepe cami hayırseverlerden yardım bekliyor.

Gündem

Birçok alanda yardımlarını ve faaliyetlerini sürdüren Türk Kızılay Kırıkkale İl Merkezi gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Kırıkkale Kızılay şubesi Gazze için yardım kermesi düzenledi

Gündem

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Necati Nadiye Cesur 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız"

Gündem

Kırıkkale Belediyesi İsrail'in günlerdir bombaladıği Gazze'ye yardım ulaştırmak amacıyla Cuma günü kermes düzenliyor.