Yol Haberleri

Yol haberleri ve güncel Yol gelişmeleri, Yol ile ilgili tüm video, Yol fotoğrafları ve Yol haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal'ın öncülüğünde, Kırıkkale genelinde sürdürülen yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde, doğalgaz çalışmaları sırasında zarar gören yolların bakım ve onarımına belediye ekipleri tarafından hız kesmeden devam ediliyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde yer alan ormanlık arazideki Çamlıca Köyü'nün yolları, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından düzenlendi.

Asayiş

Kırşehir-Kırıkkale kara yolunda, Mucur ilçesi yakınlarında bir otomobilin refüje devrilmesi sonucu 1'i bebek 5 kişi yaralandı.

Kırıkkale

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde, Halim Şenses Mahallesi (Yukarı Bahşılı) ile Çamlıca köyü arasında yer alan ve sel nedeniyle zarar gören yolların...

Çevre

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenişehir Mahallesi 268. Sokak'ta yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Çevre

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatlarıyla, Kırıkkale Üniversitesi’nin bulunduğu Yenişehir Mahallesi’nde geçmiş dönemde bitirilmemiş ve bozulmalara uğramış yolların...