Kırıkkale’nin tanınmış gazetecilerinden Sabah Gazetesi Kırıkkale Temsilcisi Hakan Gökkaya, "Başlangıç güzel, hedef büyük " adlı köşesinde Kırıkkale FK’nın sezonun ilk maçını değerlendirdi. Uzun bir aradan sonra köşe yazılarına geri dönen Gökkaya, Kırıkkale FK’nın  Büyükçekmece Tepecikspor karşısındaki 3-1’lik galibiyetini, hem sahadaki performansı hem de kulüp yönetiminin çalışmaları açısından değerlendirdi.

Gökkaya, yazısında Kırıkkale FK’nın sezona güzel bir başlangıç yaptığını vurgularken, bakımsız saha zemininin ilerleyen haftalarda takımın performansını olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti. Ancak takımın güçlü kadrosu ve tecrübeli teknik direktörün etkisiyle sezona umut dolu bir giriş yaptığını belirtti. Gökkaya, “İlk maçta üç gol ve üç puan, sezon için harika bir başlangıç” ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetimine de övgülerde bulunan Gökkaya, özellikle Başkan Adnan Duman’ın maddi ve manevi desteklerini esirgemediğini, tecrübeli bir kadro oluşturulmasında önemli rol oynadığını dile getirdi. Yönetimin, sadece bir sezonluk başarıyı değil, kulübün geleceğini planladığını da ekledi.

Bununla birlikte, taraftarların ilgisini çeken bilet fiyatları konusuna da değinen Gökkaya, yönetimin bilet fiyatlarını tekrar gözden geçirmesi gerektiğini belirtti. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde, taraftar desteğinin takım için kritik olduğunu ve bilet fiyatlarının daha makul seviyelere çekilmesinin tribünleri doldurmak için önemli bir adım olacağını ifade etti.

Hakan Gökkaya, Kırıkkale FK’nın  bu sezon saha içi ve dışında kurumsal bir yapı içinde hareket ettiğini ve taraftarın desteğiyle başarıya ulaşabileceklerini vurguladı.

Açıklamanın Tamamı İçin TIKLAYINIZ

Kaynak: Haber Merkezi