İl Hakem Kurulu'nun yeni Başkanı Biçici oldu

Kırıkkale İl Hakem Kurulu Başkanlığına Gökhan Biçici seçildi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Biçici'nin Kırıkkale İl Hakem Kurulu Başkanlığına seçildiğini duyurdu.

İbanoğlu yaptığı açıklamada, "Öncelikle, İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı Biçici'yi tebrik ediyorum." dedi.

Merkez Hakem Kurulu'nun yürüttüğü çalışmalar sürecinde bu önemli görevin Biçici'ye verilmesinin futbol hakemliği ve yönetimi konusundaki deneyim, bilgi ve yeteneklerin yansıtılacağını belirten İbanoğlu, "Yeni bir dönem başlıyor ve bu dönemde amatör ve profesyonel liglere hakem yetiştirmek, atamak ve yönetmek gibi görev ve sorumlulukları taşımak önemli. Unutulmamalıdır ki, futbolun kalbi amatör sahalarda atar. Bundan sonraki süreçte Biçici'nin liderliği ve yöneticiliğinde sahalarda adaletin tesis edilmesi için kritik bir öneme sahiptir ve çok değerlidir. Bu görevin zorluğunun farkındayım; ancak değerli bir arkadaşımızın bu zorlukların üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır. Futbol hakemliği, sadece bir oyunu yönetmek değil, aynı zamanda genç yetenekleri cesaretlendirmek, dürüstlüğü teşvik etmek ve futbolun ruhunu yansıtmaktır. Yeni görevinde arkadaşımıza sonsuz başarılar diliyorum. Verilen emekler futbol camiasına ve genç yeteneklere olumlu etkiler yapacağına olan inancımız tamdır. Görev süresi boyunca Merkez Hakem Kurulu'muzla uyumlu ve işbirliği içerisinde yeni bir heyecanla genç yetenekleri keşfetmek ve geleceğe hazırlamak ortak hedeflerimizdendir. Eşitlik, adalet, güven ve şeffaflık en önemli önceliklerimiz olacaktır."

İbanoğlu, hakem camiası ile kentteki futbolun tüm paydaşlarına hayırlı olması temennisinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Editör: Müjgan BARIŞ