Kırıkkale Merkezde bugün üç ayrı noktada elektrik kesintisi yaşanıyor. Kesintilerin bir kısmı planlı bakım çalışmaları kapsamında gerçekleşirken, diğerleri şebekedeki ani arızalardan kaynaklanıyor. Yetkililer, çalışmaların sürdüğünü ve en kısa sürede enerji akışının sağlanacağını belirtti.
🔧 Planlı Bakım Çalışması (09:00 - 17:00)
Kesinti Nedeni: Şebeke iyileştirme çalışmaları
Etkilenen Bölgeler:
985. Cadde, Çıraklı, Şükürşük, Bicco, Hekimli, Karabacak, Merkez, Heslemoğlu, Çalıkoğlu, Sofuoğlu, Makmara, Kaykioğlu, Cücey, Hıdırlı ve Çilekoğlu sokakları.
Yetkililer, bakım ve iyileştirme çalışmalarının 09.00 ile 17.00 saatleri arasında süreceğini belirterek, vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.
⚠️ Anlık Arıza – Yenimahalle 115. Sokak
Kesinti Nedeni: Şebeke arızası
Yenimahalle Mahallesi 115. Sokak’ta meydana gelen elektrik arızası nedeniyle bölgede kesinti yaşanıyor. Arıza tespit çalışmaları devam ederken, ekipler enerjinin yeniden sağlanması için müdahalede bulunuyor.
⚠️ Anlık Arıza – Karşıyaka 1 Nolu Sokak
Kesinti Nedeni: Şebeke arızası
Karşıyaka Mahallesi 1 Nolu Sokak’ta da benzer bir şebeke arızası yaşandığı bildirildi. Ekipler, arızayı gidermek için sahada çalışmalarını sürdürüyor.
Kırıkkale elektrik dağıtım şirketi, vatandaşlara gösterdikleri anlayış için teşekkür ederken, olası yeni gelişmelerin resmi kaynaklardan takip edilmesini öneriyor.