Kırıkkale Merkezde şu anda iki farklı noktada elektrik kesintisi yaşandığı bildirildi. Başkent EDAŞ’tan alınan bilgiye göre, kesintilerin nedeni şebeke arızası olarak açıklandı.
Karşıyaka Mahallesi 1 Nolu Sokak bölgesinde meydana gelen arıza nedeniyle bölgeye enerji verilemediği belirtildi. Ekipler tarafından yürütülen çalışmaların ardından enerjinin 26 Nisan 2025 günü saat 15.09’da yeniden verilmesinin planlandığı aktarıldı.
Öte yandan Sağlık Mahallesi 104 Sokak bölgesinde de şebeke arızası kaynaklı bir kesinti yaşandığı bildirildi. Başkent EDAŞ yetkilileri, bu bölgedeki çalışmaların hızla devam ettiğini ve en kısa sürede enerjinin tekrar sağlanacağını duyurdu.
Başkent EDAŞ, verilerin anlık olarak değişebileceğini ve çalışmalar tamamlandığında vatandaşlara tekrar bilgilendirme yapılacağını belirtti.