Kırıkkale Bisiklet İl Temsilciliği ve tertip komitesi tarafından 10 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda "Çocuklar Ölmesin" sloganıyla Filistin için bisiklet sürüşü ve halk yürüyüşü etkinliği düzenleniyor. Organizasyonun amacı, çocukların geleceği için birlik ve beraberlik mesajı vermek.

Tertip komitesinde yer alan Pınar Yıkılmaz, Dönüş Canbulat, Döne Ağrı, Sema Atlı, Tuğçe Atlı, Zafer Bal ve Bekir Atlı'nın öncülüğünde gerçekleşecek etkinlikte, tüm sivil toplum kuruluşları ve dernekler bir araya gelecek. Özellikle anneler ve halk davet edilerek, geniş katılımlı bir etkinlik planlanıyor.

Etkinlik, saat 19.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanma ile başlayacak. Açıklamaların okunmasının ardından bisiklet sürüşü ve halk yürüyüşü başlayacak. Katılımcılar, Cumhuriyet Meydanı'ndan Emniyet ve Kültür Merkezi önünden geçerek Atatürk Bulvarı'na ulaşacaklar. Kırıkkale Lisesi önü ve Şehitler Köprüsü altından geçerek Nur Cami önüne varacaklar ve tekrar meydana dönerek etkinliği sonlandıracaklar.

Kırıkkale Bisiklet İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi adına Pınar Yıkılmaz, "Bisikletini kap gel, çocuklarımızın geleceği için sen de adım at. Bu bir tepki, bu bir iman meselesidir" diyerek, tüm halkı etkinliğe davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi