Acısıyla, tatlısıyla, zorluklarıyla, güzellikleriyle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni bir yıl; hepimiz için umutların yeşerdiği, heyecanların yükseldiği, geleceğe dair yeni hedeflerin belirlendiği yeni bir başlangıçtır.  

Hepimiz, kendimiz, ailemiz, sevdiklerimiz ve elbette güzel ülkemiz adına bu yıl da umut etmeye, beklentilerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda yılmadan, yorulmadan, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha güçlü ve aydınlık bir Türkiye’nin inşası için birlik ve beraberlik içinde, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda, gösterdiği hedeflere hiç durmadan, emin adımlarla yürüyeceğiz. Hiç şüphesiz, ülkemizi uygar medeniyetler seviyesine ulaştırmada kararlı ve azimli bir tutum içinde olacağız. Kendimize ve yürüyeceğimiz yola inancımız tam, yolumuz açık ve aydınlık olacak.

    2024 yılına girerken umudum; barış filizlerinin yeniden tüm yeryüzünde yeşermesi, savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada barışın, sevginin, hoşgörünün, özgürlük ve adaletin egemen olması, bütün insanlığın huzur ve refah içinde yaşamasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının iyiliklerin ve güzelliklerin paylaşıldığı bir yıl olmasını temenni ediyor, sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum.

En İçten Saygı ve Selamlarımla,

Kaynak: Haber Merkezi