İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu son bir haftadır Kırıkkale'ye Eski Sanayi bölgesini gezerek esnaflarla sohbet ediyor.

Bölgenin Kırıkkale Belediyesi tarafından tamamen ihmal edildiğini dile getiren esnaflar yollarının ve altyapılarının tamamen bitik durumda olduğunu belirterek Belediye Başkanını 10 yıldır cadde ve sokaklarında görmediklerinden yakınıyorlar.

Yavuz Kuzucu yaptığı açıklamada" Son bir haftadır yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kırıkkale eski sanayisini geziyoruz .Hangi vatandaşımızla görüşsek yol ve altyapı'dan şikayetler var. Cadde ve Sokaklar çamur içinde. Savaştan çıkmış bir mahalle görünümü var .Hizmet buraya uzanmamış. Kırıkkale eski sanayi kaderine terk edilmiş .Esnaf ciro yapamamaktan dertli Kırıkkale Belediyesi'nin ise bölgeyi tamamen ihmal ettiğini dile getiriyorlar .Belediye başkanını ise 10 yıldır cadde ve sokakta gören yok. İnşallah İyi Parti olarak belediye başkanlığını kazandığımızda bu şikayetlere son vereceğiz. Özledikleri hizmetleri biz getireceğiz ."şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi