F B I M G 1711570074359Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş CHP'nin Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet F B I M G 1711570066088Önal'a destek istedi.

Kalecik'de yapılan iftar sonrası Ahmet Önal ile birlikte olan Mansur Yavaş Kırıkkale'nin Ankara'nın bir parçası olduğunu dile getirdi.

Mansur Yavaş yaptığı açıklamada şeffaf belediyecilik anlayışına önem verilmesi gerektiğini vurgu yaparak tüm belediye ihalelerini kamera önünde şeffaf bir şekilde yaptıklarını dile getirdi.

Mansur Yavaş " Başkent Ankara'da suyu olmayan köyler vardı. Altyapıya büyük önem verdik .İnşallah en yakın rakibimize 2 kat oy fark atarak bu seçimde Belediye Meclis Üyeliği çoğunluğunu da kazanacağız. Bu bakımdan kararlarımız daha seri ve hızlı olacak .Kırıkkale Ankara'nın bir parçası .Biz Ankara'dan uzak tutmuyoruz. Ankara'da şeffaf belediyecilik anlayışına hayata geçirdik .Türkiye bir proje çöplüğüne dönmüş durumda. Bunun en büyük sebebi israftır .Vatandaşa yönelik kartlar dağıttık. İhtiyacı olan ihtiyacı olan ürünleri rahatlıkla alsın diye. Bunu Ahmet Önal başkanıma da tavsiye ediyorum. Belediyecilik halkın ihtiyaçlarına cevap vermektir." Şeklinde konuştu. Kırıkkale'yi ziyaret eden Mansur Yavaş'a yoğun ilgi gösterildi.

Screenshot 20240327 232041 Facebook

Kaynak: Haber merkezi