MHP Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Halil Öztürk, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen’e, Kırıkkale'nin huzuru için gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Öztürk, yaptığı açıklamada, Vali Mehmet Makas’ın Kırıkkale’ye atanmasıyla birlikte şehirde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirtti. Kısa sürede halkın sevgisini kazanan Vali Makas’ın yanı sıra, Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen’in de şehrin asayiş ve güvenliği için özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

Kırıkkale: Huzurun ve Sukûnetin Şehri

Kırıkkale genelinde yürütülen kapsamlı güvenlik çalışmaları sonucunda suç oranlarında önemli bir düşüş yaşandığını belirten Öztürk, özellikle asayiş alanındaki %25’lik azalma ve narkotik suçlarla mücadeledeki %23,5’lik artışın, güvenlik güçlerinin emeklerinin bir sonucu olduğunu ifade etti. Başarılı çalışmalarından dolayı Vali Mehmet Makas, Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen başta olmak üzere tüm güvenlik personeline teşekkürlerini iletti.

Öztürk'ten Destek Mesajı

Halil Öztürk, Kırıkkale Valiliği’nin koordinasyonunda yürütülen çalışmaların, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşlarının güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığının bir yansıması olduğunu belirterek, Kırıkkale için yapılacak her çalışmaya destek olacağını dile getirdi. Milletvekili olarak, hemşehrilerinin ve kurum yöneticilerinin her zaman yanında olacağını ifade eden Öztürk, güvenlik birimlerine kolaylıklar dileyerek, ilimizin huzur ve güvenliğinin sürdürülmesi için aynı kararlılıkla çalışmalarını devam ettireceklerine gönülden inandığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi