İsrail'e Filistin saldırılarından dolayı açık desteğini ifade eden dünyanın sayılı mağazalar zincirinden olan Starbucks bugün Kırıkkale'de bir eyleme sahne oldu .

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Yenişehir'de bulunan starbuck'a giderek yarım saat oturma eylemi yaparak Firmanın İsrail'e desteğini protesto ettiler.

SOYKIRIMA SEYİRCİ  KALAMAYIZ

Kırıkkale AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Resul Sofuoğlu, “Bu eylemimiz, soykırıma uğrayan Filistin halkına destek vermek ve soykırımı gerçekleştiren savaş suçlusu İsrail'e ve destekçilerine “Dur” demek içindir. Bu barışçıl eylemimizin amacı çocukları, kadınları ve hastaneleri hedefleyen bombalara karşı durmaktır. AK Gençlik olarak tüm dünyaya 'SayStop' diyoruz.” Kırıkkale AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tuğrul Resul Sofuoğlu, “Bu vahşete ve bu katliamlara Starbucks markasının İsrail'e verdiği desteği göz önünde bulundurduğumuzda AK Parti Gençlik Kolları mensubu 30.000'i aşkın gençle birlikte bu sembolik protestomuzu duyuruyoruz. Savaş suçlusu İsrail’e destek veren kurum ve kuruluşlara bu tepkinin bir ders olmasını umuyoruz. AK Gençlik olarak tüm dünya gençlerine şu çağrıda bulunuyoruz; Bugün Gazze’de soykırıma dur de Bugün Gazze’de parçalanan çocuk cesetlerine dur de. Bugün Gazze’deki vahşete dur de. Bugün Gazze’deki zulme dur de. Bugün Gazze’de yaşanan insanlık suçlarına dur de Bugün Gazze’de Anne ve Babaların çocuklarının naaşlarına sarılmasına dur de. Diyerek haykırıyoruz. Dünya tarihinin en karanlık dönemlerinden birinin içindeyiz. İsrail’in Gazze’ye saldırılarında ölenlerin yarısından fazlası çocuk. Bu bile amacın insanlık suçu işlemeye yönelik vahşet olduğunu gösteriyor. Biz AK Gençler olarak bu zulmü, katliamı asla unutmayacağız. Bugün bu savaş suçu işleyenn mahlukatların suratına tarih izin verdiği müddetçe vuracağız.

Editör: Müjgan BARIŞ