Bahşılı'ya hizmet için yola çıktık

Bahşılı'da sosyal yönü ile beğeni kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Bahşılı Belediye Başkan Adayı İbrahim Alsancak amacının kamudaki tecrübelerini Bahşılı'ya hizmet olarak taşımak olduğunu dile getirdi. İbrahim Alsancak Bahşılı için hedeflerini Kale haber ile paylaştı.

Bizler KOLTUK değil AYAKKABİ eskitmeye geliyoruz. Bireylerin değil fikirlerin konuşulmasını istiyoruz.

İlçemizin önmeli bir turizm potansiyeli var. İlk hedefimiz bu turizm potansiyelini ortaya çıkartmak. Hemen yanı başımızda örnek alacağımız bir yer var, orası da Eskişehir. Porsuk Çayının rehabilite edilmesi başta olmak üzere pek çok dokunuşla Eskişehir bugün yılda milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırlayan bir kent haline dönüştü. Aynı modeli Kızılırmak'ı kullanarak Bahşılı için planlamaktayız.

Tarım kooperatifleri kurup Kızılirmak'ın geçtiği bu verimli topraklarda yine tarımsal sulamada ırmağı kullanarak tarımı canlandıracak ve teşvik edeceğiz. İlçemizi bir tarım şehri haline dönüştüreceğız. Yine hemen yakınlarınıza bunu başarmış Beypazarı, Ayaş, Polatlı gibi Ankara'nın ilçeleri var, Niğde örneği var.

Yıllardır teşvik ve destek mekanizmalarının içerisindeyiz. Yatırımcıları ilçemize çekmek ve işsizliği azaltmak adına yatırımcılara teşvik ve destekler vereceğiz.

Sportif faaliyetleri destekleyecek, futbol, voleybol, okçuluk, masa tenisi gibi pek çok spor dalında spor kulüpleri kuracak, ilçemizin ulusal ve uluslararası spor müsabakalarına ev sahipliği yapması için spor federasyinları ile iletişimde olacağız.

BELEDIYE'YE KADIN ELI DEĞECEK.

Belediye Meclis üyelerimizin ilk 2 sırası kadınlardan oluşacak ve yetki aldığımız zaman da pek çok birim amirimizi kadınlardan seçeceğiz.

 İlçemizin enerji ihtiyacını karşılayabilmek adına ilçemizin uygun yerlerine güneş enerjisi ve rüzgar enerjisi için yatırımlar yapacağız. Geri dönüşüme òncelik verecek, geri dönüşmeden enerji elde edeceğiz.

İlçemizin en önemli meseleleeinden birisi de sahipsiz sokak hayvanları. İnsanların sokakta yürümekten dahi tedirgin olduğu bir vaziyet alan bu durumu çözmek için ilçemize bir hayvan barınağı, kuracak, Veteriner hekimler eşliğinde hayvanları kısırlaştıracak ve aşılıyacağız. Hayvanları beslemek için artik yemekleri toplayacak ve pelet makinelerinde kuru mama haline getirecek ve şehir merkezinden uzakta hayvanları besleyecek bir alan inşa edeceğiz.

---------------------------------------

İbrahim ALSANCAK Kimdir ?

30 Ekim 1990 doğumluyum. Gazi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldum. 2011 yılında Danıştay Başkanlığına atanarak memuriyete başladım. 6 yıl görev yaptıktan sonra KOSGEB'ın KOBİ Uzmanlığı sınavını kazandım ve yaklaşık 6 yıldır KOSGEB Kırıkkale Müdürlüğünde KOBİ Uzmanı olarak görev yapmaktayım. 

KOSGEB'de geçirdiğim 6 yılda masada değil sahada çalışan bir memur oldum ve şehrimizdeki sanayicilerin ve girişimcilerin hep yanında ve destekçisi olduk. Mesajımızı çoğunu fabrikalarda, atölyelerde, üniversitede ve teknopark'da geçirdik. Şimdi elde ettiğimiz bu bilgi birikimi gençliğimizin verdiği dinamizm ile birleştirerek memleketimize hizmet etmek için kolları sıvadık ve önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisinden aday olduk. İnşallah ekibimizle birlikte şimdiden fizibilite çalışmalarını yaptığımız projeler hayata geçirecek ve ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çaba göstereceğiz. Tertemiz bir çevrede, refah içerisinde yaşamak hepimizin hakkı.

Kaynak: Haber Merkezi