Denizbank eski Şube Müdürü Seçil Erzan'ın on milyonlarca dolarlık vurgun dosyasında yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun özel haberine göre, incelenen cep telefonunda, ekran kaydı alınarak silinmiş ve çöp klasöründen kurtarılan bazı WhatsApp yazışmaları dosyaya eklendi. WhatsApp arama kayıtları incelendiğinde Seçil Erzan'ın en çok Metin Taş, Bülent Çeviker, Mojtaba Haghani, Arda Turan, Nazlı Can, Cüneyt Demir, Nilgün Arabacı, Semih Kaya ve Avukat Candaş Gürol ile konuştuğu belirlendi.

Ayrıca, Arda Turan ile yapılan bir WhatsApp yazışmasında, Turan'ın bankaya gelme isteği ve Seçil Erzan'ın bu durumdan rahatsızlığı dile getiriliyor. Başka bir görüşmede Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ile yapılan yazışmada ise futbolcu Muslera'nın bahis oynayarak para kazanma talebi ve Seçil Erzan'ın olumlu yanıtı dikkat çekiyor. Nazlı Can ile yapılan bir yazışmada ise Seçil Erzan'ın zor durumda olduğu ve kendisine olan güvensizlik konuşuluyor.

Dosyada ayrıca, 7 Nisan tarihine ait bir ekran görüntüsünde Mojtaba Haghani'nin Seçil Erzan'a acil arama talebi ve diğer tarihlerde Haghani'nin defalarca Seçil Erzan'ı araması yer alıyor. Mojtaba Haghani'nin, Erzan'ı evinden alıp boş bir arazide araç içinde videosunu çektiği kaydediliyor. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu, bu detayları ortaya çıkaran WhatsApp yazışmalarının, Seçil Erzan'ın vurgun dosyasındaki gelişmeleri daha da karmaşık hale getirebileceğini belirtiyor.

Kaynak: Haber Merkezi