MasterChef’te Eleme Heyecanı: Kim Elendi, Kim Dokunulmazlığı Kazandı?

MasterChef Türkiye’nin 14 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu ve eleme oylaması için ter döktü. Mavi takımın kaybettiği dokunulmazlık oyununun ardından bireysel dokunulmazlığı Hasan aldı. Eleme potasına ise Esra, Barbaros ve Batuhan girdi. Peki, MasterChef’te kim elendi, kim dokunulmazlığı kazandı? İşte detaylar…

Mavi Takım Eleme Oylamasına Gitti

MasterChef Türkiye’de haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu heyecanlı anlara sahne oldu. Yarışmacılar 3 çeşit yemek hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Kaptanlar Eren ve Dilara, takımlarına hangi yemeği yapacaklarını hiç konuşmadan anlatmaya çalıştı. Bu sırada ortaya komik görüntüler çıktı. MasterChef’te gecenin menüsü ise borscht çorbası, kilis pie ve lor tatlısı oldu.

Şefler yarışmacılara 90 dakika süre verdikten sonra yemekleri tadarak değerlendirdi. Şeflerin kararı ile dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. Böylece mavi takım eleme oyununa kaldı.

Hasan Bireysel Dokunulmazlığı Aldı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları gecenin ikinci etabında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Bu etapta yarışmacılar müzayededen en iyi ürünleri seçmeye çalıştı. Kuzu kaburga ve dana biftek protein olarak yer alırken sebze türleri ana malzemeler oldu.

Sürelerin belirlenmesinin ardından Eren, Hasan, Sergen ve Batuhan en iyi yemekleri yapmak için ter döktü. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonucu finale Hasan ve Batuhan kaldı. Gecenin sonunda ise bireysel dokunulmazlığı Hasan elde etti.

Eleme Adayları Belli Oldu

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Hasan, eleme potasına girmekten kurtuldu. Mavi takım ise eleme oylamasına gitti. Yapılan oylama sonucu potaya Batuhan girdi. Böylece bu haftanın eleme adayları Esra, Barbaros ve Batuhan olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Merkezi