Kırıkkale Gönüllüler Birliği Başkanı Resul Akdağ, Türk milliyetçilerine yönelik önemli bir çağrıda bulundu. Türk milliyetçiliğini savunan tüm bireyleri birlik ve beraberliğe davet eden Akdağ, Türkiye'nin içinde bulunduğu zorlu dönemde Türk milliyetçileri olarak bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.

Resul Akdağ, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Türk'üm diyenler, Türklüğü savunanlar, Türk milliyetçisiyim diyenler, daha ne duruyorsunuz? Zaman birlik beraberlik zamanı, bütün Türk milliyetçilerinin toplanma zamanıdır. Eğer bir ve beraber olursak gelecekte Türk milliyetçiliğini savunan Cumhurbaşkanı seçeriz ve Milliyetçi Büyük Türkiye'yi kurarız. Türkiye zor bir zamandan geçiyor. Bu zor dönemi ancak Türk milliyetçileri kurtarır."

Akdağ, siyasette kendilerini Türk milliyetçiliğinde önde görenlerin eteklerindeki taşları dökmeleri gerektiğini belirterek, "Ne yapıp yapsınlar, bir araya gelsinler ve Türk milliyetçiliğini iktidar yapsınlar. Bu tarihi bir görevdir. Bu birlik ve beraberliği kurun da tarihe geçin. Yoksa tarih sizleri affetmez. Öbür dünyaya vebal altında gidersiniz. İnanıyoruz ki şimdi siyasette önde olanlar da birliği ve beraberliği istiyor ama pozisyon bulamıyorlar. Hepsi de sağlam arkadaşlar. Yaşları kemale ermiş, meselelere vakıflar. Hiç olmazsa ömrümüzün sonunda Büyük Millete son görevimizi yapalım da öbür dünyaya vebalsiz gidelim," dedi.

 

"BÜTÜN TÜRKLER BİR OLDU KATILMAYAN KAÇAKTIR" sloganıyla tüm Türk milliyetçilerini birlik ve beraberliğe davet eden Akdağ, bu çağrının önemini bir kez daha vurguladı. Kırıkkale Gönüllüler Birliği olarak, tüm Türk milliyetçilerini bu tarihi görevi yerine getirmek için bir araya gelmeye çağırdı.

Kaynak: Haber Merkezi