MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, dini ve milli bayramların Türk milletinin birlik ve beraberliğini pekiştiren, köklü tarih ve maneviyatla bağlarını güçlendiren özel dönemler olduğuna vurgu yaptı.

Milletvekili Öztürk, bayramların tıpkı bayrak gibi bağımsızlığın simgesi olduğunu belirterek, "Bağımlı, tutsak, yenik ve sömürgeleşmiş toplum veya milletlerin ne kutlayacakları bir bayramı ne de ulaşacakları bir istikballeri vardır. Bayramlarımız, Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir," dedi.

Filistin, Doğu Türkistan, Kerkük, Türkmeneli Huzura Kavuşsun!

Öztürk, mesajında Türk ve İslam coğrafyalarının bugün istikrarsızlık içinde olduğuna dikkat çekerek, "Yüz milyonlarca masum soydaşımız ve din kardeşimiz emperyalist ve Siyonist emellerin operasyonlarıyla boğuşmaktadır. Nerede bir mazlum varsa, nerede hakkı yenmiş, barış ve huzura susamış bir mağdur bulunuyorsa Türkiye bütün gücüyle oradadır. Kalbimizle, yüreğimizle ve elimizle mazlumların her daim yanında en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

Mübarek Kurban Bayramı'nı idrak edecekleri bu özel günlerde, küslüklerin bitmesi, huzur ve sükûnetin dalga dalga yayılması, hastaların şifa bulması dileğiyle tüm hemşehrilerine, Aziz Türk Milletine ve İslam Âlemine hayırlı bayramlar dileyen Öztürk, "Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın," diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk'ün Kurban Bayramı Mesajı

Kurban; Paylaşma ve Dayanışmadır!

 

Dini ve milli bayramlarımız bizi biz yapan, bizi kökümüze tarih ve maneviyatın kılcal damarlarından geçerek bağlayan, bununla da kalmayıp muazzez kucaklaşmaları tahkim ve takviye eden müstesna dönemlerdir.

Bayramlar tıpkı bayrak gibi bağımsızlığın simgesi, birlik ve beraberliğin manevi güvencesidir.

Bağımlı, tutsak, yenik ve sömürgeleşmiş toplum veya milletlerin ne kutlayacakları bir bayramı ne de ulaşacakları bir istikballeri vardır.

Bayramlarımız Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir.

Filistin, Doğu Türkistan, Kerkük, Türkmeneli Huzura Kavuşsun!

Ne üzücüdür ki, Türk ve İslam coğrafyaları bugün istikrarsızlık içinde bocalamaktadır. Yüz milyonlarca masum soydaşımız ve din kardeşimiz emperyalist ve Siyonist emellerin operasyonlarıyla boğuşmaktadır. Nerede bir mazlum varsa, nerede hakkı yenmiş, barış ve huzura susamış bir mağdur bulunuyorsa Türkiye bütün gücüyle oradadır. Kalbimizle, yüreğimizle ve elimizle mazlumların her daim yanında en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Mübarek Kurban bayramını idrak edeceğimiz bu müstesna günlerde küslüklerin bitmesi, huzur ve sükûnetin dalga dalga yayılması, hastaların şifa bulması dileğiyle tüm hemşehrilerime, Aziz Türk Milletine ve İslam Âlemine hayırlı bayramlar dilerim.

Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın.

Kaynak: Haber Merkezi