CHP Haberleri

CHP haberleri ve güncel CHP gelişmeleri, CHP ile ilgili tüm video, CHP fotoğrafları ve CHP haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Gündem

Sivas Kongresi'nin 105. yıldönümünde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanları ve milletvekilleriyle birlikte Sivas’ta bir anma etkinliği düzenledi.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, uzun yıllar sonra partinin Kastamonu'da kazandığı başarının ardından, Kastamonu'ya tebrik ziyaretinde...

Gündem

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan'ın Belediyeye yönelik yaptığı eleştirilere CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ cevap verdi.

Siyaset

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, parti tüzüğünün daha demokratik ve katılımcı bir yapıya kavuşturulması amacıyla düzenlenen Tüzük Hazırlık...

Gündem

Instagram'ın Anayasa Mahkemesi'nin hak ihlali kararlarına rağmen keyfi bir şekilde kapatılması, CHP Kırıkkale Gençlik Kolları tarafından "hukuk faciası" olarak nitelendirildi.

Gündem

CHP tarafından düzenlenen “Eğitim Maratonu” toplantısı, eğitime dair önemli konuların ve önerilerin tartışıldığı verimli bir oturumla sona erdi.

Gündem

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilen Tuğba Pehlivanlı'yı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret...

Kırıkkale

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Kırıkkale Belediyesi CHP Belediye Meclis Grubu toplantısına katıldı.

Siyaset

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Gazi Eroğlu CHP Merkez İlçe Başkanlığına başvuru evraklarını teslim etti.

Siyaset

Hacılar Kasabasının tanınmış simalarından Bünyamin Durmaz Cumhuriyet Halk Partisi'nden Hacılar Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

Siyaset

Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan Cuma günü saat 11.00'de Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatını gerçekleştirecek.

Kırıkkale

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal meclis çalışmalarının dışında Kırıkkale'de  ziyaretlere devam ediyor.

Gündem

Konuşmaların ardından “Vergide adalet istiyoruz”, “Direne direne kazanacağız” ve “Birlikte kazanacağız” sloganları atıldı.

Ankara

CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Özel Başkanlığında düzenlenen İl başkanları toplantısına katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ÇKS mağduru  emeklinin sesini duyurdu .

Magazin

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM), partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP PM toplantısı öncesinde PM üyeleriyle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Siyaset

TBMM Danışma Kurulu'nun, Yargıtay'ın Can Atalay kararı ardından toplanacağı iddia edilirken, CHP'li milletvekilleri Meclis'te nöbete başlayacaklarını açıkladı.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) devir teslim gerçekleşti. Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan koltuğu devraldı.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni yöneticileri belirlendi

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni A Takımı belli oldu

Gündem

Kırıkkale teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi genel kurulunda geniş bir katılımla yerini aldı

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ CHP Genel Merkez kongresinde önemli bir görevde bulundu.

Gündem

CHP Milletvekili Adayı Ümit Duman genel merkezinin kongresi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı Ecevit'in ölüm yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi seçimleri sonuçlandı. Seçim ikinci tura kaldı. Özgür Özel yeni CHP Genel Başkanı oldu.

Siyaset

CHP’de Özgür Özel seçildi; sıra bugün yapılacak Parti Meclisi seçiminde… Gazeteci-Yazar Ömer Şan, CHP Kurultay’ını izliyor

Gündem

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Cumhurbaşkanlığı adaylığının seçilmesine gelince hepinizin malumu olan masadan kalkmalar ve masaya dönmeler başladı.

Gündem

Kurultay, 1368 delegenin katılımıyla gerçekleşiyor.

Siyaset

CHP 38. Olağan Kurultayı dolayısıyla Başkent'te bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Ankara Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP)