Kırıkkalespor Haberleri

kırıkkalespor haberleri ve güncel kırıkkalespor gelişmeleri, kırıkkalespor ile ilgili tüm video, kırıkkalespor fotoğrafları ve kırıkkalespor haberleri Kalehaber Kırıkkale Haberleri sitemizde


Kırıkkale

Kırıkkalespor altyapısında yetişen, 1976 Türkiye Şampiyonu olan ve İran'da Şanlı Türk bayrağını taşıyan Kırıkkalespor genç takımı ile ülkemizi temsil eden...

Kırıkkale

1977-1978 futbol sezonunda büyük bir başarıya imza atan Kırıkkalespor, Süper Lig’e yükselen ilk ilçe takımı olarak Türk futbol tarihine geçti.

Spor

1979 yılında Mitatpaşa Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - MKE Kırıkkalespor maçında tartışmalı bir karar, maçın sonucunu belirledi.

Kırıkkale

Kırıkkalespor sevgisi daha çocuk yaşlarında başlayan Şahin Güngör, stadyum kenarındaki ağaçlardan maçları izleyerek bu sevdaya adım attı.

Spor

1977-1978 sezonunda, Kırıkkalespor, Eskişehir Demirspor ile oynadığı maçta tarih yazdı.

Kırıkkale

Kırıkkalespor’un en başarılı olduğu dönemlerde, 1970'li yıllarda büyük rol oynayan “Çebiş” lakaplı Mehmet Kunduz, Kırıkkale futbolunun efsanevi isimlerinden biri olarak...

Kırıkkale

1978 yılında Kırıkkalespor'un şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldiği dönemde, yanlış anlaşılmalar ve isim karışıklıkları yaşandı.

Kırıkkale

21 Ocak 1936 tarihinde, MKE Kırıkkalegücü'nün futbol takımı Kayseri mektepleri ile maç yapmak üzere Kayseri'ye gitti.

Gündem

Kırıkkalespor'un 57. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Kulübün temelleri, 07 Temmuz 1967 tarihinde yapılan ilk kongrede Makina İdman Yurdu ismiyle atıldı.

Spor

Kırıkkalespor’un unutulmaz isimlerinden Temel Kazancıoğlu, 1977 yılında takıma katıldığında kulübün tarihine adını altın harflerle yazdıracağını kimse tahmin edemezdi.

Spor

1989-1990 MKE KIRIKKALESPOR

Gündem

Kırıkkalegücü Spor Kulübünden yönetiminden ModaLife Yönetim Kurulu Başkanı Basri Tonga'ya forma hediyesi.