Jandarma taktir topladı

Jandarma geçtiğimiz yıl sunduğu gösteriyi yine hayata geçirdi .Kırıkkale halkından büyük alkış aldı.FB_IMG_1699033680815

Vatandaşa huzur ve güven veren Jandarma teşkilatı, Kırıkkale'de önemli bir etkinliğe imza attı.

 Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Jandarma Çelik Kanatlar, Jandarma Mehteranı ve atlı birlik gösterisi bu yılda gerçekleştirildi. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen gösteri 3 Kasım 2023 Cuma günü saat 13.30'da başladı. 

FB_IMG_1699033675172

Jandarma Mehteran Takımı ve atlı birlikler, Zafer Caddesi'nde bulunan Kızılkanat İş Merkezi önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.Atlı birlikler, Çelik kanatlar gösterilerde bulundu.Yapılan gösyerilere Kırıkkale halkı alkışları ile destek verdi. Jandarmanın gösterisini Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başta olmak üzere çok sayıda şehir bürokratı ve yöneticisi takip etti. 

FB_IMG_1699033660619

Jandarma Komutanlığı'nın geçen yıl Kırıkkale'de başlatmış olduğu bu etkinlik herkesin taktirini kazandı.Her kesim bakımından izleyici artış göstermeye başlıyor. Törenleri büyük bir zevkle ve gururla isteyen Kırıkkale halkı bu yılki etkinliklere çocuklarıyla beraber katıldı. Etkinliğin gelecek yıl devam etmesi durumunda kalabalığın daha da artması bekleniyor.

Editör: Müjgan BARIŞ