Kırıkkale İslami Değerler Külliyesi, Peygamber Efendimizin hayatı eşliğinde düzenlenen yaz Kuran kursları ile kapılarını açıyor. Yaz dönemi Kuran eğitimine katılacak öğrenciler için özel hediyeler hazırlandı. Bu sene kurs kapsamında, öğrenciler hem Kuran-ı Kerim’i öğrenme fırsatı bulacak hem de Siyer dersi alarak Peygamber Efendimizin hayatını daha yakından tanıyacaklar.

Kayıtlar 10 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında İslami Değerler Külliyesi'nde yapılacak. Kurslar ise 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak. Kursa katılacak öğrenciler, kayıtlarını tamamladıktan sonra bisiklet, futbol, voleybol ve basketbol topları, uçurtma, satranç takımı, Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı, tişört ve şapka gibi çeşitli hediyelerden birini kazanma şansı elde edecekler.

Hafız bayan ve bay hocalar eşliğinde, ayrı sınıflarda gerçekleştirilecek olan kurslar, ferah ve serin bir manevi ortamda düzenlenecek. İslami Değerler Külliyesi, tüm çocukları Kuran-ı Kerim ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmeye davet ediyor. Hem Kuran-ı Kerim öğrenmenin hem de çeşitli hediyeler kazanmanın keyfini çıkaracak öğrenciler, manevi bir yolculuğa adım atacaklar.

Kaynak: Haber Merkezi