MasterChef’te Dokunulmazlık Heyecanı: Kazanan Takım ve Eleme Adayı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’de haftanın ikinci takım oyunu ve bireysel dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Ünlü şef Soner Kesgin’in misafir jüri üyesi olduğu gecede yarışmacılar İsviçre Mutfağından lezzetli yemekler yapmaya çalıştı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef son bölüm eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

MasterChef’te Mavi Takım Fark Attı!

MasterChef Türkiye’de haftanın ikinci takım oyunu için yarışmacılar iki gruba ayrıldı. Mavi takım 5 kişi, kırmızı takım ise 4 kişi olarak yarıştı. Akşamın konuğu olan ünlü şef Soner Kesgin, yarışmacılara İsviçre Mutfağından lezzetler sunmalarını istedi. Yarışmacılar birbirinden zorlu tabaklar hazırlamak için ter döktü. Sonuçta ise mavi takım, hem sunum hem de lezzet açısından jüri üyelerinden tam not aldı. Böylece mavi takım, dokunulmazlık oyununu kazanarak eleme potasından kurtuldu.

MasterChef’te Dokunulmazlığı Tahsin Aldı!

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfakta yerini aldı. Bu sefer yarışmacılardan çocukluklarında en sevdiği yemekleri yorumlamaları istendi. Yarışmacılar, anılarını ve duygularını tabaklarına yansıtmaya çalıştı. En iyi tabağı hazırlayan yarışmacı ise dokunulmazlığı kazandı. Bu isim, yaptığı tavuklu pilavla jüri üyelerini etkileyen Tahsin oldu. Tahsin, dokunulmazlık kolyesini alarak eleme potasından çıktı.

MasterChef’te Eleme Adayı Barbaros!

Dokunulmazlık oyununu kazanan Tahsin, eleme potasına göndereceği bir ismi seçmek zorunda kaldı. Tahsin, bu zor kararı verirken takım arkadaşlarına danıştı. Sonunda ise eleme adayı olarak Barbaros’u gösterdi. Barbaros, eleme potasına giren ilk isim oldu.

Kaynak: Haber Merkezi