MasterChef’te Dokunulmazlık Oyunu Heyecanı: Kazananlar ve Eleme Adayları Belli Oldu

MasterChef Türkiye’de son 8 yarışmacı kalmıştı. Bu hafta son dokunulmazlık oyunları için heyecan dorukta. Ceketleri giymek ve finale adını yazdırmak isteyen yarışmacılar zorlu bir mücadele içine girdiler. Bu akşamki takım oyununda konu ‘Ülkeler’ oldu. Yarışmacılar seçtikleri ülkelerin yemeklerini yaptılar. En iyi tabağı çıkaran takımına puan kazandırdı. Günün dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu. Peki, MasterChef’te dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef’te eleme adayı kim oldu? İşte detaylar…

MasterChef’te Mavi Takım Dokunulmazlığı Kazandı

MasterChef Türkiye’de bu akşamki takım oyununda yarışmacılar ülkelerin yemeklerini yapmak için kıyasıya yarıştılar. Mavi takım İtalya, kırmızı takım ise Fransa’yı seçti. Her iki takım da ülkelerinin geleneksel yemeklerini yapmaya çalıştılar. Mavi takımdan Kıvanç, İtalyan usulü pizza yaptı. Kırmızı takımdan Eren ise Fransız usulü tavuk yaptı. Jüri üyeleri yaptıkları tabakları değerlendirdiler. En iyi tabağı yapan Kıvanç oldu. Böylece mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı.

MasterChef’te Kıvanç Dokunulmazlığı Aldı

Takım oyununda kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık için kendi aralarında rekabet etti. Gecenin sonunda en iyi tabağı çıkaran dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığı alan isim ise Kıvanç oldu. Kıvanç, bu sayede eleme potasından kurtuldu.

MasterChef’te Eren Eleme Adayı Oldu

Gecenin eleme adayı ise Eren oldu. Eren, Fransız usulü tavuk yaparken hata yaptı. Jüri üyeleri onun tabağını beğenmediler. Eren, bu nedenle eleme adayı olarak belirlendi.

MasterChef’te Eleme Potasındaki İsimler

19 Aralık eleme potasına giden ilk isim Esra olmuştu. Esra, bireysel dokunulmazlık oyununda en kötü tabağı yapmıştı. 20 Aralık’ta ise eleme adayı olarak Batuhan seçilmişti. Batuhan, takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderilmişti. Eleme potasına giren isimler şu şekilde: Esra, Batuhan, Eren.

Kaynak: Haber Merkezi