MasterChef’te Son Kaptanlık Oyununun Galibi Tahsin Oldu!

MasterChef All Star yarışmasında finale yaklaşırken, yarışmacılar son kaptanlık oyununda ter döktüler. Bu haftanın ilk oyununda, 8 yarışmacı arasından Ali Nazik kebabı yaparak finale bir adım daha yaklaşmak isteyenler belli oldu. Yarışmanın son kaptanlık oyununun kazananı ise ikinci etapta kabak tatlısı yaparak jüriyi etkileyen isim oldu. Peki, MasterChef’te son kaptanlık oyununu kim kazandı? 18 Aralık MasterChef son bölümde mavi ve kırmızı takım kaptanları kimler oldu? İşte detaylar…

Tahsin, MasterChef’te Son Kaptanlık Oyununu Kazandı!

MasterChef All Star’da son kaptanlık oyunu için yarışan 8 yarışmacı, Ali Nazik kebabı yaparak jüri üyelerinin beğenisini kazanmaya çalıştılar. Yarışmacılar arasından Barbaros, Eren, Batuhan ve Tahsin, Ali Nazik kebabını en iyi yapan 4 isim olarak ikinci etaba yükseldiler. İkinci etapta ise yarışmacılardan yaratıcı bir kabak tatlısı yapmaları istendi. Yarışmacılar, kabak tatlısını farklı malzemeler ve sunumlarla jüriye sunarak finale kalmak için uğraştılar.

Yarışmanın son kaptanlık oyununu kazanan, ikinci etapta kabak tatlısını en iyi yapan yarışmacı oldu. Jüri üyelerinin oylarıyla son kaptanlık oyununun galibi Tahsin oldu. Tahsin, finale bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşadı.

MasterChef’te Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Belli Oldu!

Kaptanlık oyununun kazananı Tahsin oldu. Tahsin ise kırmızı takımın kaptanı olarak Eren'i seçti.

Böylece MasterChef’te mavi ve kırmızı takım yarışmacıları şu şekilde oldu:

Mavi Takım Eren (Kaptan), Kıvanç, Esra, Batuhan

Kırmızı Takım Tahsin (Kaptan), Sergen, Barbaros, Hasan

Kaynak: Haber Merkezi