Masterchef Finali: Hasan Beşinci Ceketi Aldı

Masterchef’te büyük final heyecanı başladı. Son şef ceketini giyecek beşinci çeyrek finalistin belli olacağı gecede, Kıvanç, Hasan ve Eren kıyasıya mücadele etti. İki ayrı etapta şeflerin zorlu sınavlarından geçen yarışmacılardan biri, gecenin sonunda şef ceketini kazandı. Peki, Masterchef’te beşinci ceket sahibi kim oldu? Masterchef’te kim elendi? Masterchef’te ceketi kimler kazandı? İşte detaylar…

Masterchef’te İlk Turda Kıvanç Öne Çıktı

Masterchef’te son şef ceketini giyecek beşinci çeyrek finalistin belirleneceği gecede, ilk turda Kıvanç, Hasan ve Eren yarıştı. Şefler, yarışmacılardan lemongrass, nar, karides, esmer bulgur ve Mengen peyniri ile yaratıcı tabaklar yapmalarını istedi. Yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Sürenin sonunda şefler, yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi. İlk turda Hasan 21, Eren 19, Kıvanç 23 puan aldı. Böylece Kıvanç, ikinci tura avantajlı başladı.

Masterchef’te Ceketi Hasan Kazandı

Masterchef’te ikinci turda, yarışmacılar Michelin yıldızlı Şef Maksut Aşkar’ın konuk olduğu stüdyoda tekrar karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan Şef Maksut Aşkar’ın 'Kuzugöbeği Mantısı’nı yapmalarını istedi. Yarışmacılara 90 dakika süre verildi. Sürenin sonunda şefler, yarışmacıların tabaklarını değerlendirdi. İkinci turda Eren 47, Kıvanç 47, Hasan 48,5 puan aldı. Toplamda ise Hasan 69,5, Eren 66, Kıvanç 70 puan aldı. Böylece gecenin birincisi olarak şef ceketini Hasan kazandı.

Masterchef’te Eren ve Kıvanç Elenerek Veda Etti

Masterchef’te son şef ceketini Hasan’ın kazanmasıyla, Eren ve Kıvanç elenerek yarışmaya veda etti. Eren ve Kıvanç, hayallerine ulaşamamanın üzüntüsünü yaşarken, diğer yarışmacılar ve şefler onlara destek oldu.

Masterchef’te Ceketi Kimler Kazandı?

Masterchef’te büyük finale kısa bir süre kala, şef ceketini kazanan ilk beş yarışmacı da belli oldu. Hafta boyunca oynanan oyunların sonucunda Tahsin, Barbaros, Esra, Sergen ve Hasan şef ceketini giydi. Bu beş yarışmacı, çeyrek finalde yarışmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi