AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, yayımladığı bayram mesajında tüm Kırıkkalelilerin bayramını kutladı. Kaplan, bayramların dostluk ve kardeşlik bağlarını pekiştiren, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz özel zamanlar olduğunu vurgulayarak, bu mübarek günlerin sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

Kaplan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Her bayram, geçmişe dönüp baktığımızda bizi biz yapan değerleri hatırladığımız, sevdiklerimizle birlikte olmanın kıymetini daha iyi anladığımız zamanlardır. Bu bayramda da, Kırıkkale'mizin güzel insanları olarak, birbirimize destek olmayı, sevgimizi ve hoşgörümüzü paylaşmayı unutmayalım. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak, onların da bayram sevincine ortak olalım."

Bayramın, aramızdaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendirmesini dileyen Kaplan, "Gönüllerimizin aynı sevgi ve barış duygularıyla çarptığı, yüzlerimizin güldüğü, kalplerimizin ısındığı bir bayram diliyorum. Bu bayramda, dualarımızı ve gönüllerimizi, zor zamanlar geçiren Gazze’deki kardeşlerimize yönlendirelim. Oradaki kardeşlerimizin acılarını paylaşıyor, onlara barış ve huzur dolu günler diliyorum," dedi.

Milletvekili Kaplan, tüm hemşehrilerinin bayramı sevdikleriyle birlikte huzur ve mutluluk içinde geçirmesini temenni etti. Çocukların neşeyle koşturduğu, yaşlıların dualarının eksik olmadığı, komşuluk ilişkilerinin pekiştiği güzel bir bayram dileğinde bulundu.

Kaplan, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kırıkkaleli hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dolu nice bayramlar diliyorum. Bayramınız kutlu olsun!"

Kaynak: Haber Merkezi