Çift, partide öpüşürken görüntülendi ve böylece ilişkilerini resmen duyurmuş oldu. İkilinin arasında 25 yaş fark bulunuyor.

Cumartesi akşamı Grosvenor Meydanı'ndaki bir partide bir araya gelen Cruise ve Khayrova, konukların büyük şaşkınlığına neden oldu. Ancak çift, kısa bir süre sonra partiden ayrılarak gizliliklerini korumayı tercih etti. Bir kaynağa göre, davetliler Cruise ile fotoğraf çektirmek istese de aktör bu durumdan rahatsızlık duyduğu için bu isteklere olumsuz yanıt verdi. Ayrıca Cruise'un, DJ aracılığıyla anons yaparak fotoğraf çektirmek istemediği de iddia edildi.

Elsina Khayrova'nın geçmişte İngiliz vatandaşı olduğu ve önceki eşi Dmitry Tsetkov ile Surrey'deki Wentworth malikanesinde 22 milyon sterlinlik bir malikane ile Londra'da 18 milyon sterlin değerinde evleri paylaştığı belirtildi. Khayrova'nın ayrıca çeşitli mülkler, araba, mücevher ve sanat koleksiyonlarına sahip olduğu, boşanma sürecinde eski eşinden 1 milyon sterlin değerindeki çanta koleksiyonunu saklamasıyla gündeme geldiği ifade edildi. Khayrova'nın geçen yaz eşiyle boşandığı biliniyor.

Kaynak: Haber Merkezi