Türk memur sendikacılığının önde gelen kuruluşlarından Türkiye Kamu-Sen, 32. yılını kutluyor. 1992 yılında kurulan Türkiye Kamu-Sen, kamu çalışanlarının haklarını savunmak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Türkiye Kamu-Sen, "Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız" sloganıyla başladığı yolculuğunda, kamu çalışanlarının hak ve çıkarlarını koruma misyonunu sürdürüyor. Sendika, her zaman ve her şart altında kamu çalışanlarının yanında saf tuttuğunu belirtiyor.

Sendika, emeğin, ekmek kavgasının ve hak mücadelesinin sembolü olarak Türk memurlarının güven kapısı olmayı hedefliyor. Yıkıcı olmayan, birleştirici ve kararlı duruşuyla sendikacılık faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kamu-Sen, gerçek sendikacılığın adresi olma iddiasını taşıyor.

"Türkiye varsa biz varız, Türkiye varsa ondan sonra gelen diğer her şeyin ancak bir anlamı vardır" ilkesiyle hareket eden Türkiye Kamu-Sen, Türkiye'nin ve milletin hizmetinde olduğunu vurguluyor.

Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, sendikanın 32. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Var olsun şerefli hak mücadelesi. Var olsun Türkiye Kamu-Sen. Ne mutlu Türkiye sevdalılarına! Ne mutlu Türküm diyene!" ifadelerini kullandı.

Türkiye Kamu-Sen, kamu çalışanlarının haklarını koruma ve geliştirme misyonuyla gelecekte de faaliyetlerine devam edeceğini belirtiyor. Sendika, birlik ve beraberlik içinde kamu çalışanlarının yanında olmayı sürdürecek.

Kaynak: Haber Merkezi